A megfelelő Owlet babazokni kiválasztásával elkerülhetőek a piros foltok

A megfelelő babazokni illeszkedés biztosítja, hogy a textilzokni kényelmes legyen a babád lábán, és segít megelőzni a túlzott érintkezést a bőrével. Miután kiválasztottad a méretet, győződj meg arról, hogy a szenzor megfelelően van-e rögzítve a zoknihoz. A szenzoron lévő bemélyedésnek egyvonalban kell lennie a zoknin lévő bemélyedéssel.

Helyezd a zoknin lévő bemélyedést a babád kisujja mögé a láb oldalán.

Tekerd körbe a bokaszíjat a boka hátulján, és rögzítsd a láb tetején. Győződj meg róla, hogy a bokaszíj tökéletesen illeszkedjen.

Tudj meg többet a zokni illeszkedéséről és arról, hogy milyen hibákat kerülj el az alábbi cikkből.

Vörös foltok elkerülése

Az Owlet felhasználóinak nagyon kis százaléka tapasztalhat bőrpírt vagy irritációt. Kutatásaink, amelyeket bőrgyógyászokkal és gyermekorvosokkal közösen végeztünk, azt mutatják, hogy ezek a foltok nem égési nyomok. Valójában a Dream Sock® és a BabySat™ beépített hőmérséklet-érzékelőkkel rendelkeznek, hogy biztosítsák a készülék biztonságos hőmérsékletét. A bőrpír a bőr nyomása, nedvessége és súrlódása kombinációjából jelentkezhet. Hasonlóan egy új cipőhöz, amely nem teljesen megfelelően illeszkedik, a nyomás és a súrlódás hólyagokhoz vezethet. Az Owlet utasításainak betartása nagymértékben csökkenti a bőr hámlikásának vagy irritációjának kockázatát a kisbabád lábán.

Tippek a vörös foltok megelőzésére

  • Váltogasd a zoknikat a lábacskákon

Rendszeresen váltogasd a zoknit a bal és jobb láb között, ha lehet 8 óránként.

  • Napi ellenőrzés

Ellenőrizd a bőrirritációt 4 óránként, főleg az első használati héten, és a zokniméretek cseréje után. Ha észlelsz irritációt, amely az előző éjszakáról megmaradt, kérjük, hagyd abba a használatot az érintett lábon, és kövesd az alábbi utasításokat, hogy mit tegyél, ha vörös folt jelentkezik.

  • Kézi mosás 

A szövetzoknit kéthetenként érdemes kimosni, a szenzort megtiszítani, hogy megelőzd az irritációt. Teljesen szárítsd meg használat előtt. Kövesd szorosan tisztítási utasításainkat itt.

  • Csökkentsd a nedvességet 

Győződj meg arról, hogy a baba lába teljesen száraz a felhelyezéskor és kerüld a kenőcs vagy bármilyen bőrápoló termék használatát a készülék alatt. Kerüld a felesleges zoknit vagy szövetrétegeket a készülék fölé, hogy elkerüld a izzadt lábakat. Láb nélküli pizsamák előnyösek lehetnek, ha a gyermeked izzadékonyabb.

  • Használd a megfelelő zokni méretet a lábacskákhoz

 A dobozban két textilzokni méret található, méret 1 és méret 2, amelyek a gyermek súlyára vannak méretezve

A bal és a jobb lábhoz külön textilzoknik is vannak. Nézd meg ezt a cikket, hogy megállapítsd a megfelelő méretet a gyermekednek.

  • Helyezd fel a Babazoknit helyesen

Győződj meg róla, hogy a zokni helyesen van-e elhelyezve és beállítva, amely mindig a láb külső élén kell lennie. Ne húzd túl szorosra. Nézd meg ezt a cikket a helyzeti útmutató megtekintéséhez. Ellenőrizd az áthurkolásokat. Amikor felhelyezed a zoknit ellenőrizd, hogy az átkötések durva oldala ne érintkezzen a bőrrel. Ha igen, újra kell pozícionálnod a szíjat.

  • Tartsd karban a textilzoknit és a szenzort 

Ellenőrizd a zoknit és a szenzort azokon a repedéseken, szakadásokon vagy deformációkon, amelyek megváltoztathatják a készülék szándékozott illeszkedését.

Shopping Cart
Scroll to Top